Een bouwkundig zwembad van top kwaliteit!

bouwkundig zwembadEen normaal zwembad is al erg mooi, maar wat dacht je van een bouwkundig zwembad? Voor de mensen die niet weten wat het is: een bouwkundig zwembad is een zwembad dat je zelf kunt ontwerpen. Dit kan bijvoorbeeld via de website van Nieuwatlantis. Mijn man en ik wilden afgelopen zomer een zwembad, we wilden een speciaal ontwerp, we wilden geen standaard zwembad maar een zwembad dat precies mooi in onze tuin zou passen.

bouwkundigWe zijn daarom opzoek gegaan naar een bedrijf dat ons, ons eigen zwembad zou kunnen laten ontwerpen. Het bedrijf moest het zwembad natuurlijk wel voor ons maken, maar het ontwerp wilden we zelf doen. We zijn toen der tijd het internet opgegaan en na een tijdje gezocht te hebben kwamen we uit op de website van Nieuwatlantis. Dit bedrijf biedt dit aan. We namen toen meteen contact op en we maakten een afspraak. Dit bleek achteraf een erg goed idee te zijn.

zwembadWat een service!

Ik maakte vervolgens meteen een afspraak met het bedrijf en dat blijkt achteraf een goede keuze te zijn geweest. Ze kwamen namelijk meteen naar ons toe. Wij vertelde precies wat we wilden hebben en Nieuwatlantis zou ervoor zorgen dat het zwembad er echt zou komen.

Een paar weken later lag het zwembad al in onze tuin. Het ziet er echt prachtig uit, we hebben de hele zomer genoten van het zwembad. Ook nu we er niet meer in kunnen zwemmen genieten we van ons zwembad, dit komt omdat het perfect in de tuin past!