Een dekbedovertrek van hotelkwaliteit: dé trend van dit moment

dekbedovertrek hotelkwaliteit

We willen allemaal lekker slapen. Daarvoor is een goed matras belangrijk, een fijn kussen en een dekbedovertrek. Dé trend die we op dit moment in slaapkamers over de hele wereld terugzien: een dekbedovertrek van hotelkwaliteit.

dekbedovertrek hotelkwaliteit

De betere hotels in de wereld hebben vaak heerlijk zacht en chique beddengoed. Veel mensen proberen deze dekbedovertrek van hotelkwaliteit zelf in huis te halen. En dat kan steeds gemakkelijker.

Online kopen

Net als eindeloos veel andere producten kun je ook beddengoed gemakkelijk online kopen. Wil je een dekbedovertrek van hotelkwaliteit dan kun je daarop zoeken op het internet. Je kunt bijvoorbeeld ook zoeken op satijn, want in veel gevallen is dat hetzelfde als die hotelkwaliteit waar we allemaal zo naar verlangen.

De stijl doortrekken

dekbedovertrek hotelkwaliteit

Een bed van hotelkwaliteit betekent zachte lakens, een goed matras en slapen in luxe. Omdat deze stijl zo populair is zien we bovendien steeds meer mensen die het doortrekken naar de rest van de ruimte. 

Je kunt die uitstraling van een hotelkamer ook terug laten komen op andere plekken in je slaapkamer:

  • ga voor een nette, opgeruimde look
  • plaats alleen spullen in kasten en houd oppervlakken voornamelijk leeg
  • ga voor veel wit, beige en grijs om het geheel strak te houden

Minimalistische inrichting

Een inrichting als een hotelkamer betekent eigenlijk een minimalistische stijl. Hotelkamers zijn vaak zo ingericht dat je ze makkelijk schoon kunt maken. Houd het geheel rustig maar vergeet niet charmante accenten aan te brengen in de vorm van een schilderij, een mooie lamp of een kleine zithoek.