Tuinkussens

Tuinkussens verfraaien het tuinmeubilair en het verhoogt het zitcomfort. Niemand zit graag op een harde houten bank of op een stoel die gloeiheet geworden is door de zon. Ook een natte stoel is niet bepaald een pretje om op te zitten. Tuinkussens zijn los aan te brengen en haal je gemakkelijk naar binnen als het regent of als je niet in de tuin zit. Er zijn stoelkussens, matraskussens en palletkussens. Door te spelen met kleuren creëer je een geheel eigen sfeer in je tuin.

Stoelkussens

Dit zijn de eenvoudigste en ook de voordeligste kussens die je kan aanschaffen voor het tuinmeubilair. Je kent ze wel, die kussens met die touwtjes eraan om het vast te strikken aan een stoel.

Matraskussens

Deze kussens zijn wat dikker en steviger dan stoelkussens en vaak ook wat groter en iets duurder. Het geeft net even wat meer luxe gevoel als je er op zit.

Palletkussens

Deze kussens zijn speciaal gemaakt voor die stoere houten tuinbanken, gemaakt van pallets. Zonder kussens zit dit natuurlijk helemaal niet prettig. Palletkussens zijn nog weer groter dan matraskussens.

Al deze tuinkussens koop je bij Superwoonwinkel

Zij bieden goede kwaliteit tegen een redelijke prijs. De stoffen die gebruikt worden zijn kleurvast en vuil- en waterafstotend. Dit heeft als praktisch voordeel dat ze makkelijk schoon te maken zijn. Het personeel van deze webwinkel geeft je graag vrijblijvend een advies over jouw aankoop, zodat je altijd slaagt. Daarnaast is de snelle bezorgservice en de gratis verzending vanaf een aankoop 20 euro mooi meegenomen.