Verlicht een gang

We hebben het al eerder gezegd en we zullen het nog een keer zeggen: spiegels zijn een van onze favoriete accessoires. Ze zijn er in alle soorten en maten en stijlen en brengen een beetje glamour in elke kamer van het huis. Het beste van alles is dat ze erin slagen elke ruimte groter en helderder te laten lijken.

Natuurlijk hebben we allemaal spiegels in huis. Maar gebruikt je die van je zo goed mogelijk? Hier zijn 3 manieren om uw appartement met spiegels te versieren.

Heb je het gevoel dat je een grot binnengaat als je door de gang loopt? Hang een grote spiegel aan het einde om het licht de gang in te laten kaatsen en de ruimte op te fleuren. En als uw gang bijzonder smal is, helpt een lange spiegel aan een muur de illusie van een grotere ruimte te creëren.

Laat een kamer groter lijken

Als je kamer krap aanvoelt, probeer dan een van de oudste decoratietrucs uit het boek: hang een grote spiegel op of plaats een slankere spiegel aan de muur. Spiegels hoeven ook niet te worden opgehangen om hun werk te doen. Een accenttafel met spiegelblad is bijvoorbeeld een andere manier om de ruimte visueel uit te breiden.

Spiegels bieden ook de perfecte gelegenheid om een ​​grote impact te hebben in een kleine ruimte, of je nu gaat voor een mooi gevormde spiegel zonder lijst of een spiegel met lijst met een opvallend patroon, textuur of kleur die je interieur versterkt.

Vul een kamer met licht

Door een spiegel of een mooie collage van kleinere spiegels tegenover een raam te hangen, wordt het natuurlijke licht versterkt en wordt de illusie van een ander raam gewekt, waardoor een lichtere, helderdere kamer ontstaat. En als je niet het natuurlijke licht hebt om rond te kaatsen, kun je een spiegel naast een lamp of wandkandelaar plaatsen om een ​​soortgelijk effect te creëren. Dit is een geweldige truc om te proberen in een slaapkamer waar de tinten vaak worden getekend.

Of het nu afzonderlijk aan een muur of in een collage wordt gehangen, een spiegel wordt het middelpunt terwijl hij een kamer oplicht. Je kunt echter ook strategisch een spiegel ophangen om een ​​bijzonder stuk te accentueren door het terug in de kamer te reflecteren, zoals een kleurrijk schilderij of een opvallende hanglamp.