Altijd al een loungeset design willen hebben?

loungeset designWanneer jij iets leuks in jouw tuin wilt, heb ik een goede tip voor jou. Dit had ik laatst namelijk zelf ook gedaan. Ik heb het over de aanschaf van loungeset design. Steeds meer mensen hebben zo’n set in hun tuin staan, dit kan ik alleen maar omarmen. Het biedt namelijk zoveel voordelen. Natuurlijk ben ik wel van mening dat je nog altijd een tuinmeubel moet hebben. Dit voor wanneer je in zomer eens buiten eet. Dit moet je natuurlijk wel op een tafel doen waar normaal kunt zitten. Echter het hebben van een loungebank is iets wat vooral enorm ontspannend werkt.
De website waar ik die van mij gekocht had was via lounge-bank.nl. De reden waarom ik voor hun heb gekozen is eigenlijk heel simpel.

Waarom ik voor Dutch Riviéra gekozen heb

dutch rivieraAllereerst omdat zij dus alleen maar loungeset design verkopen. Zij hebben een standaard assortiment, deze kun je bekijken via lounge-bank.nl. Je hebt hier ook de mogelijkheid om eigen wensen door te geven. Vervolgens zullen zij met jou overleggen in hoeverre deze mogelijk zijn. Zo wilde ik een bepaald type kleur hebben. Eentje die je eigenlijk nergens ziet, dat was ene lichttint kleur oranje. Toen ik met deze vraag kwam, werd mij direct verteld dat dit geen probleem was.

loungesetOok is al het materiaal van de loungesets weerbestendig. Zo kun je de loungebanken het hele jaar in de tuin buiten laten staan. Natuurlijk adviseer ik jullie wel om tijdens de winter hier een hoes overheen te doen. Zo heb je in ieder geval de zekerheid dat er niks mee gebeurd. Verder zou ik de kussen wel opbergen als het regent. Voor meer informatie is het slim om even naar hun site te gaan.