Appartement verhuren

appartement verhuren

Jouw eigen appartement verhuren is mogelijk voor een korte of een wat langere tijd. Stoit is een verhuurmakelaar die je hier goed bij kan helpen. Tijdens een goed gesprek kan jij aangeven wat er wel of niet mogelijk is. Want er zijn zeer veel mogelijkheden om jouw eigen woning te verhuren. Denk bijvoorbeeld aan een bepaalde periode, maar je kan ook de keuze doorgeven om deze volledig, geheel, of helemaal leeg op te leveren. Voordeel is, wanneer je ervoor kiest om deze volledig gestoffeerd op te leveren, dat jij verder geen opslag voor jouw meubels hoeft te zoeken. Deze blijven gewoon in jouw woning staan.  appartement verhuren

Veel voordelen om jouw eigen appartement te verhuren

Omdat er sprake is dat ons bedrijf tijdelijk in het buitenland gaat zitten, moeten wij als medewerkers mee verhuizen. Natuurlijk lijkt mij dit een geweldige belevenis, maar om hiervoor mijn eigen woning op te zeggen, daar voelde ik heel weinig voor. Bovendien is het verblijf in het buitenland hooguit een paar jaar. Fijn dat de verhuurmakelaar Stoit hier een geweldige oplossing voor heeft, om deze woning tijdelijk aan iemand te verhuren.

Na ons gesprek met deze makelaar hebben wij een akkoord gegeven. Hierna zijn zij aan de slag gegaan en hebben onze woning op de foto gezet. Daarna werden deze foto’s op  25 verschillende websites geplaatst. Niet veel later kregen wij al een bericht dat er een huurder was gevonden. Het opstellen van een intentie- en huurovereenkomst en de sleuteloverdracht werd geheel door deze makelaar geregeld, net zoals het innen van de huur.