Beton cire

Het is tijd om je woning een nieuwe look te geven. Je wilt je badkamer, woonkamer, keuken, wc of slaapkamer graag veranderen. Dan ben je bij ons bij het juiste adres. De beton cire beschikt over uw wensen. Beton cire is geschikt voor alle ruimtes. Het geeft warme en gezellige sfeer. Het is stucwerk op basis van beton en wordt aangebracht in een dunne laag. Betostunter heeft al 10 jaar ervaring met beton cire en is nummer één in hoogwaardig beton cire in België en in Nederland. Wij helpen je graag verder om je woning tot jouw wensen te voldoen. Beton cire kopen is vrij eenvoudig op onze website.

Redenen om te kiezen voor beton cire

Beton cire heeft een strakke afwerking en is erg modern als uitstraling. Beton cire is watervast waardoor het materiaal ideaal is voor ruimtes zoals de badkamer, toilet en keuken. Het materiaal is sterk en duurzaam. Je hebt bovendien de keuze uit verschillende kleuren. Daarnaast hoef je niet iemand te regelen om het aan te brengen maar kan je het zelf ook doen. Ook is het geschikt voor verschillende oppervlakken zoals wanden, vloeren en plafonds. Verder is beton cire ook makkelijk schoon te houden omdat het naadloos is.

Online bestellen

Je kan bij de beton cire shop eenvoudig beton cire kopen. Het juiste adres is www.betonstunter.nl. Wij hebben alles klaarliggen. Gelukkig hoef je er zelf niet mee te sjouwen. Je kunt op onze webshop beton cire kopen voor een oppervlakte vanaf 2 m2. Je kunt ook een proefpakket kopen voor een oppervlakte van 1 m2. Zo kun je zelf een test doen en weten of het bij jouw wensen past. Als je hierna nog een keer wilt bestellen krijg je korting. De levertijd is vrij snel. Neem gerust contact met ons op voor verdere vragen of opmerking. De klantenservice staat klaar. Wij helpen jou graag verder en zijn bereid om jou passend advies te geven.