De klassieker in het fabrieksontwerp

Natuurlijk wonen we niet allemaal in een voormalige fabriekshal of een enorme loft, maar dat hoeft ook niet zo te zijn. Omdat de individuele decoratieve elementen en meubels als een rode draad dienen door de fabrieksstijl. Bijzonder populair zijn functionele of multifunctionele meubelen en lampen. Leren banken, rustieke houten stoelen, leren poefs, industriële lampen of metalen stoelen bieden zitmogelijkheden. Het meubilair kan met vertrouwen gebruikssporen of oneffenheden vertonen – dit toont karakter en een bewogen verleden.

Plafondlampen in industriële stijl

Bij vele lampenspecialisten vindt je een uitgebreid overzicht van onze plafondlampen in industriële stijl. Zij presenteren vaak industriële plafondlampen van vele populaire en bekende meubelfabrikanten zoals EGLO , Mengjay en PETITES ECREVISSES aan LINCCW of MARIJEE​. Ga op onderzoek uit en vergelijk. Voor een meer gerichte zoekopdracht kun de filters gebruiken om de plafondlampen in de industriële stijl verder te beperken en zo te zoeken naar specifieke merken, prijscategorieën of gereduceerde aanbiedingen. Kun je niet vinden wat je zoekt, dan kun je ook in het gehele assortiment van alle plafondlampen rondkijken. Veel plezier met browsen en vergelijken!

Industriële plafondlampen zijn bijzonder geschikt voor het verlichten van eenvoudige ruimtes met een plafond. Door de verschillende lampvarianten is het altijd mogelijk om de juiste lampen voor de toepassing en het gewenste ontwerp te krijgen. Plafondlampen met roosterverlichting zijn ook een goede manier om het licht te krijgen dat je nodig hebt zonder verblinding op kantoor.

Om energiebesparende en objectgeoriënteerde verlichting te verkrijgen is het gebruik en de plaatsing van hoogwaardige verlichtingsarmaturen essentieel. Deskundig advies en energiebesparende voorschakelapparaten vormen hiervoor de basis. Nieuwe lamptechnologieën en alternatieven op LED-gebied brengen nog een mogelijkheid tot energiebesparing met zich mee en zullen in de toekomst zeker een van de meest opvallende punten zijn op het gebied van plafondverlichting. Om plafondlampen jarenlang te kunnen onderhouden is een goede selectie van de leverancier een doorslaggevend criterium, aangezien niet alleen de kwaliteit aan het begin, maar ook de nalevering van het artikel een doorslaggevende kwaliteitsfactor is. Industriële plafondlampen worden voornamelijk toegepast in kantoren, klaslokalen, vergaderruimtes of algemeen toegankelijke ruimtes.