Een gietvloer betonlook laten plaatsen

gietvloer betonlook

Een gietvloer is een vloer soort die tegenwoordig enorm veel voorkomt, de gietvloer betonlook komt ook steeds vaker voor. De gietvloer is een manier van verharden, je giet namelijk een bepaalde vloeistof over de ondergrond heen. Wanneer dit opdroogt dan heb je de gietvloer, wanneer je dus een betonlook wilt. Dan gebeurd er eigenlijk hetzelfde. Alleen wat ze doen tijdens het creëren van een betonlook, is het toevoegen van verschillende kleuren. Naast dat veel mensen de vloer nemen omdat het een mooie en strakke look heeft, brengt het ook andere voordelen met zich mee. 

Voordelen

Wanneer je voor een gietvloer betonlook gaat, krijgt het interieur van je huis een mooi en strak uiterlijk. Dit is dan ook de reden dat mensen deze vloer kiezen. Maar toch heeft de vloer andere voordelen. Het verschil met een gietvloer en een laminaat bijvoorbeeld, is dat er nauwelijks krassen of beschadigingen te zien zijn op de gietvloer. Wanneer er weinig beschadigingen op de vloer komen, hoef je deze dus ook minder snel te vervangen. Wel is het belangrijk dat je de vloer goed schoon blijft maken, zo behoudt de vloer zijn beton look.

gietvloer betonlook

Onderhoud?

Als je dan een gietvloer betonlook hebt liggen in je huis, is het wel essentieel om deze te onderhouden. Het wordt aangeraden om minimaal maandelijks een vochtige reiniging te doen op de vloer. Het enige wat je kan doen is eigenlijk gewoon dweilen, maar wel met lauw of koud water. Zo onderhoud je de vloer en verwijder je viezigheid en vlekken. Gebruik ook geen sterke schoonmaakmiddelen, dit kan namelijk de bovenste laag beschadigen. Koud of lauw water kan genoeg zijn om de vloer schoon te maken en zo viezigheid te verwijderen, als dat niet genoeg is kan je ligte schoonmaakmiddelen toevoegen aan het water.