Goedkope Glasfolie vind je bij windowdeco

WindowdecoSinds kort heb ik samen met mijn man een prachtige woning gekocht. De bouw duurde vrij lang en na een jaar wachten was ons huis dan ook klaar voor gebruik. Het is grote vrijstaande villa waar wij dan ook enorm trots op zijn. Na het plaatsen van de meubelen, keuken, badkamer en dergelijke ontbrak er na mijn gevoel iets. Zodoende maakte ik een rondje door het huis. Al vrij snel viel het mij op dat iedereen door onze ramen kon kijken. Ook vond ik de ramen persoonlijk erg groot en ik wilde hier dan ook iets voor gaan verzinnen. Met deze intentie nam ik een kijkje op het internet. In een mum van tijd kwam ik dan ook terecht bij Glasfolie op de website van windowdeco. Met glasfolie kun je de ramen van een onderneming mooi bedrukken. Deze folie kun je geheel naar eigen ontwerp laten maken. Ik nam het besluit om van deze mogelijkheid gebruik te gaan maken. Vandaar dat ik een ontwerp ben gaan maken die ik mooi vond. Dit ontwerp heb ik opgestuurd en van het een kwam het ander!

Glasfolie

Prachtige bedekte ramen!

Binnen no time werd de folie dan ook aan huis geleverd. Ik ben de folie gelijk gaan plaatsen op de ramen. Meteen zag ik een verbluffend resultaat. Niet was de folie alleen van top kwaliteit maar ook kreeg de gehele woning er een leukere uitstraling van. Ik zelf ben zeer tevreden over de geleverde kwaliteit van windowdeco. Ben jij opzoek naar folie voor glas? Dan raad ik je aan een kijkje te nemen op de bovenstaande website!

Kwaliteit