Hier vind je gegarandeerd de populairste lichtkoepels online!

Goedemiddag allemaal, het topic van vandaag is de populairste lichtkoepels online. Steeds meer mensen hebben dit in hun huis. Dit niet alleen bij een aanbouw. Wanneer je dit doet heb je vaak licht tekort. Wanneer je dit in het dak monteert ontstaat er meer lichtinval.

lichtkoepel op maatVeel mensen monteren dit ook in de woonkamer. Het zorgt voor een warme sfeer. Ook zorgt het voor meer warmte. Dit zal op lange termijn ook schelen in de energierekening. Dus wellicht dat jullie hier naar op zoek zijn, dan adviseer ik jullie zeker eens naar de website bouw-handel.nl te gaan.

Kies voor Bouw-handel

De populairste lichtkoepels onlineDe populairste lichtkoepels online vind je echt bij deze firma. Zo ben ik hier nu al meerdere keren op geweest, ik was aan het twijfelen tussen twee opties. Vandaar dat ik telefonisch contact heb opgezocht met een van de medewerkers van Bouw-handel. Zij geven mij een goede advies waar ik ook echt iets aan gehad heb.
Uiteindelijk heb ik gekozen voor een ronde koepel. Dit omdat er dan een betere lichtinval ontstaat in mijn woonkamer. Ik heb absoluut geen spijt van mijn aankoop. Ik zie het namelijk ook als een investering en weet dat mijn woning nu in prijs gestegen is.

Wat overigens nog wel belangrijk is om te weten wanneer jullie dit ook van plan zijn. Is dat je rekening moet houden met de dagmaat. Deze bereken je door de maat van de sparing in het dak op te meten en hier 20cm van af te trekken. De buitenmaat is overigens altijd de dagmaat plus 16cm. Dus wanneer het gat in het dak 100cm bij 100cm is heeft de koepel en opstand met dagmaat 80cm bij 80cm nodig en is de buitenmaat van de koepel 96cm bij 96cm.

bouw-handel.nl