Invacare verpleegbedden

Bed lanceert Invacare de volgende generatie verpleegbedden, die innovatie levert die zich vertaalt in besparingen op de lange termijn gedurende de hele levenscyclus van het product. Invasief IVC-thuiszorgbed biedt innovatie die zich vertaalt in besparingen op lange termijn gedurende de gehele levenscyclus van het zorgbed. Bed en Invacare bieden innovaties die zich vertalen in een langere productlevenscyclus – een besparing op de lange termijn.

De grootte

Het hoofd- en voeteneinde van het Value Care Bed zijn voorzien van een ingebouwde matrashouder die de matras comfortabel op zijn plaats houdt. Het draagvermogen van dit bed is veel groter dan dat van een ander zorgbed en heeft ook een breder matrasoppervlak. Er is ook een groot zorgbed, dat 54 ‘breed en 80’ lang is, een queensize bed, dat 60 ‘breed en 80’ lang is, en een kingsize bed, dat 76 ‘breed is, 80 cm. ‘Lang. Het Active zorgbed en Med Mizer maken het in- en uitstappen met het Active zorgbed en de Med Mizer veilig en gemakkelijk.

Een elektrisch zorgbed

Een volledig elektrisch bed is beschikbaar voor gebruikers die meer dan 15 uur per dag in bed blijven. Deze bedden hebben een stalen gaasdek dat de matras ondersteunt die in het bed wordt gelegd en uiteindelijk de patiënt. Een bed voor langdurige zorg is een bedframe dat het meest geschikt is voor degenen die het al jaren willen en het alle eigenschappen geeft die een patiënt nodig heeft. Als u gedurende lange tijd in dit bed wordt verzorgd, is dit een goede keuze voor u. Dit bed is vergelijkbaar met een normaal ziekenhuisbed, met als enige verschil dat het onderste deel van de ziekenhuisbedden breder is, waardoor u het bed bijna tot op vloerniveau kunt laten zakken. Een typisch ziekenhuisbed is ongeveer zo groot als een eenpersoonsbed en langer. Er is 38 “breed en 84” lang, wat de lengte is van het slaapoppervlak, dat 36 “breed en 80” lang is, terwijl een typisch ziekenhuisbed ongeveer twee keer zo groot was en twee eenpersoonsbedden breed.