Je land vertegenwoordigen gebeurt zo

Ons kleine kikkerlandje bestaat inmiddels uit ruim 17 miljoen mensen en inmiddels zijn dit niet meer alleen de Nederlanders, maar hebben ook steeds meer mensen uit het buitenland een plekje weten vinden op dit kleine stukje aarde. Dat betekent dat de Nederlandse vlag niet meer de enige vlag is die je tegenwoordig terug ziet komen op ons hedendaagse straatbeeld. Mensen zijn tenslotte vaak trots op hun land van herkomst en willen dan toch hun land vertegenwoordigen. Dit kan op meerdere manieren, maar een vlag van bijvoorbeeld vlaggenmasten.nl is al een groot begin en is vaak de meest subtiele manier. 

Disrespect voor de naasten

Mensen die niet meer in het land wonen waar ze vandaan komen, hebben er toch vaak moeite mee om op hun manier respect te tonen voor dat land. Dit komt helaas ook door de mensen die hen die kans niet geven en hier disrespectvol mee om gaan. Gelukkig zijn er mensen die hier geen last van hebben en met volle trots hun verhaal durven en kunnen vertellen en daar kan zo’n vlag in de vlaggenmast toch bij helpen. Zo is bijvoorbeeld het wk voetbal, de olympische spelen of toch het eurovisie songfestival daar het perfecte moment voor en kunnen de vlaggen uit de kast gehaald worden, groot of klein. 

Verschillende manieren van uiting

Naast het uiten van de vlaggen, vertegenwoordigen zij hun land vaak op sociale media, door hier berichten over de plaatsen of te delen, maar ook zie je het vaak terugkomen in de liederen die gedeeld worden en bijvoorbeeld tatoeages en kindernamen die een mooie of bijzondere betekenis hebben en hoe de trots voor het land toch geuit kan worden. Het is in de meeste gevallen immers erg belangrijk om nooit te vergeten waar je vandaan gekomen bent en dit toch te kunnen blijven koesteren en vieren met de mooiste feestdagen die jouw land representeren.