Kies jij houten kerstversiering?

Wil jij iets origineels in huis rond de kerstdagen? Kies dan voor houten kerstversiering! Het lijkt soms of deze dagen alles groen moet zijn of glimmend. Natuurlijk kan het leuk zijn om jouw huis te versieren met een dennenboom, groene kersttakken en glimmende kerstballen. Maar als je eens iets helemaal anders wilt, kies dan eens voor houten kerstversiering! Dit heeft een rustige en natuurlijke uitstraling en zorgt daarmee ook meteen voor een aangename sfeer. Daar komt nog eens bij dat weinig anderen hun huis op deze manier zullen versieren, dus het is ook nog eens heel origineel!

Houten kerstversiering kopen

Als je op zoek gaat naar leuke decoratie voor kerst, dan is het lastig om iets origineels te vinden. Dat geldt voor de boom, maar ook voor de versiering! Houten kerstversiering en kerstbomen zul je niet zomaar ergens tegenkomen. In de meeste winkels draait het toch uit op de standaard kunstkerstbomen en gewone kerstballen. Maar als jij iets origineels wilt, iets anders dan anders, dan zit je hier natuurlijk net niet op te wachten. Waar kun je dan wel terecht voor originele producten op dit gebied? Daarvoor kun je het beste naar houtenkerstboom.com gaan! Bij deze zaak vind je leuke originele en houten kerstversiering! Vind jij een glimmende piek boven in de boom vaak ook niet zo geweldig lijken? Hier vind je een mooie ster van hout! Dit geeft meteen al een heel ander effect. Maar niet alleen voor een bijzondere piek kun je hier terecht, je vindt hier ook leuke alternatieve hangers voor in de boom. Denk aan verschillende figuren van hout of van vilt, zoals rendieren, sneeuwvlokken of arrensleeën. Naast deze vilten en houten kerstversiering kun je hier ook terecht voor bijzondere hangers gemaakt van kunststof, dus onbreekbaar! Denk aan hangers in de vorm van:

  • sterren
  • snoepjes
  • wanten
  • paddestoelen
  • schaatsen

Zo heb je echt eens iets helemaal anders dan anders in je boom hangen!

Boom van hout

Bij houtenkerstboom.com kun je niet alleen maar kiezen voor houten kerstversiering die je in de boom kunt hangen, je kunt bij hen ook terecht voor een houten kerstboom! Zij bieden twee verschillende modellen aan, de Spira en de Yelka. Allebei zijn het prachtige exemplaren, die een geheel eigen uitstraling hebben. De Spira is sierlijk en elegant, terwijl de Yelka wat robuuster en stoerder oogt. Voordeel van beide is dat ze heel gemakkelijk op te bergen zijn en dat ze geen naalden hebben, dus je hoeft niet steeds te stofzuigen! Combineer je deze kerstbomen van hout met lichtjes, houten kerstversiering of andere kerstboomhangers, dan maak je er echt een sfeervol geheel van! Het past echt op iedere locatie, van woning tot kantoor. Doordat beide modellen bomen in verschillende formaten verkrijgbaar zijn, is er bovendien altijd een maat te vinden die perfect bij de ruimte past waar deze moet komen te staan. Geen plek om een kerstboom neer te zetten? Kies dan de Spira, deze kun je aan het plafond ophangen! Of je nu dus op zoek bent naar houten kerstversiering of kerstbomen, voor originele kerstdecoratie ben je bij houtenkerstboom.com altijd op de juiste plek!