Lightexpert.nl

Ben je op zoek naar een webwinkel in LED lampen? Dan is Lightexpert.nl precies de webshop die je zoekt. Lightexpert.nl is dé online expert in LED verlichting. LED is helemaal de verlichting van de toekomst.

Waarom LED?

Inmiddels is LED steeds vaker de norm als het gaat om verlichting. LED is zuinig en geeft helder en direct licht. LED lampen gaan heel lang mee en zijn dus duurzaam en goed voor je portemonnee. Door innovatie heeft LED verlichting zich inmiddels ontwikkeld tot een uitstekend alternatief voor gloeilampen en halogeen lampen. Dimmen is ook geen probleem meer bij LED lampen. Het is ook niet meer zo dat LED verlichting kil is. Een ander voordeel is dat LED lampen geen warmte afgeven.

Waarom Lightexpert.nl?

Deze online webshop heeft een ontzettend breed assortiment aan verlichting en accessoires. Lightexpert.nl heeft ook alles in huis voor zakelijke verlichting. Zij helpen je graag bij het installeren en het opstellen van een plan. Laat je inspireren door een lightexpert met kennis en ervaring.

De service van Lightexpert.nl

Lightexpert.nl heeft een snelle bezorgservice en bij een bestelling boven de honderdvijftig euro is de bezorging gratis. Achteraf betalen en retourneren van artikelen kan zonder problemen. De artikelen bij Lightexpert.nl zijn van hoge kwaliteit, maar toch heel voordelig geprijsd.

Nieuwsgierig geworden?

Bel dan de klantenservice van Lightexpert.nl via 088-0471218 of stuur een e-mail naar klantenservice@lightexpert.nl. Zij beantwoorden al je vragen en geven vrijblijvend advies.

Op hun website vind je ook een verkoopwijzer waar je veel informatie aantreft over LED lampen. Denk hierbij aan technische informatie over lichtsterkte en warmte van licht, fittingen, stofbestendigheid, waterdichtheid et cetera. Kortom: laat je inspireren.