Mijn oplossing voor thuiswerken

bureaustoel kopen

Ik verveelde me thuis echt onwijs toen bij ons het kantoor werd gesloten en vroeg me echt af hoe mensen dit voor de pandemie vrijwillig deden, maar nadat ik een elektrisch bureau had aangeschaft hoef ik niet meer terug. Wanneer ik teveel energie heb om te blijven zitten ging ik op kantoor mijn tijd verdoen met maar meer koffie halen of onnodige een sigaretje roken ook al wilde ik stoppen. Nu kan ik met een druk op de knop mijn bureau hoger maken zodat ik tijdens het werk gewoon met de radio mee kan dansen om die energie een plekje te geven zonder dat ik verleid wordt door koffie of nicotine.

Meer energie dan ooit

Doordat ik mijn energie een plekje kan geven ben ik energierijker dan ooit. Ik ben niet meer moe aan het einde van de werkdag waardoor ik met plezier kan koken en zelfs na het eten weer gezellig een blokje om kan of met de kids nog ergens heen kan zonder dat ik chagrijnig achter ze aan moet. Ik vind het zelf wel fijn om vooral tijdens een telefoongesprek gewoon lekker wat yoga te kunnen doen of ongestoord heen en weer kan lopen. Veel makkelijker om zo niet afgeleid te worden.

Beter voor mijn gezondheid

Doordat ik tijdens werk kan bewegen en niet meer zo vaak de verleiding krijg voor koffie of een sigaret is het veel makkelijker geworden om te werken aan mijn gezondheid. Ik ben bijna van de koffie af en het roken doe ik ook al steeds minder. Naast die afhankelijkheid beweeg ik ook gewoon meer, vooral lekker meedansen met de radio helpt. Ik zit zo echt veel beter in mijn vel dan wanneer ik de hele dag stilzit op kantoor. Een elektrisch bureau is een aanrader voor mensen zoals ik die gewoon hun energie kwijt willen.