Opkopen inboedel bij Seniorenhulp

Mijn oma is afgelopen maand 95 jaar geworden. Een hele mooie leeftijd als je het mij vraagt. Je weet uiteraard dat het op zo’n leeftijd een keer kan gebeuren. Het is een hele moeilijk situatie voor vrienden en familieleden. Toch moet ondanks de moeilijke situatie van alles geregeld worden. Zo werden de spullen onderling verdeeld en hebben we een opkoper laten komen om de overige spullen mee te nemen.

Opkopen inboedelWe zijn op Google gaan zoeken onder ” Opkopen inboedel ”. We kwamen vervolgens uit bij Seniorenhulp. Over dat bedrijf staan veel goede recensies. Zo staat er dat ze een goede service hebben en ook nog mooie prijzen geven voor de spullen. Toen we een kijkje namen op de website zag alles er heel vertrouwt uit. Je kan duidelijk zien dat het een professioneel bedrijf is, dus hebben we ook contact opgenomen. 

Echt een aanraderOntruiming woning

Telefonisch werden we erg professioneel te woord gestaan. Ze hebben begrip voor de situatie die zich voordoet. We hebben toen een afspraak gemaakt om vervolgens te kijken of ze onze spullen wilde opkopen. Toen ze langskwamen werden we erg netjes te woord gestaan. Ze kwamen met serieuze prijzen en probeerde niet het laagste van het laagste te krijgen. Het is in mijn ogen, daarom ook echt een aanrader om dit bedrijf in te schakelen bij soortgelijke problemen. Ze zijn gemakkelijk bereikbaar en op de website kan je veel informatie vinden over ” Opkopen inboedel ”. Mocht je er niet uitkomen? Neem dan gerust contact op.