Waarom stille verkoop kiezen?

Stilleverkoop.net

Misschien heb je steeds minder interesse in jouw huidige woning. Het kan zijn dat je hierdoor graag even kijkt naar een nieuwe woning. Het kan natuurlijk ook zijn dat je gaat verhuizen naar een andere stad om daar te gaan werken bij jouw nieuwe baan. Een ding is zeker, als je gaat verhuizen moet je natuurlijk jouw huidige woning kunnen verkopen. Het liefst wil je zo snel mogelijk een goede prijs krijgen voor jouw woning. Ben jij van plan om jouw woning te gaan verkopen? Dan kan je hier online een kijkje voor nemen. Via hier kan je terecht bij een makelaar voor een stille verkoop. Waarom stille verkoop denk je nu misschien. Dit kan verschillende redenen hebben. Kijk online voor meer informatie hierover.

Waarom stille verkoop

Wat is het?

Waarom stille verkoop kiezen voor jouw woning? Wat houdt een stille verkoop in? Een stille verkoop is het verkopen van je woning zonder dat het op Funda of een andere grote website staat. Dit kan gedaan worden om de privacy te houden voor jouw woning. Het kan ook zijn dat je graag wilt dat alleen serieuze belangstellenden bij jouw woning terecht kunnen voor het kopen hiervan. Er worden dus geen advertenties geplaatst van jouw woning. 

Stille verkoop van jouw woning

Wil jij graag jouw woning te koop zetten? Maar wil je dit graag voor mensen die echt belangstelling hebben? Of wil je misschien niet dat de hele buurt weet dat je gaat verhuizen? Dan heb je de mogelijkheid om te gaan voor een stille verkoop. Hierbij blijft de verkoop van jouw woning stil. Er wordt dus geen advertentie geplaatst op Funda en er zal ook geen bordje zijn in jouw tuin dat de woning te koop staat. Hiermee kan jij wat extra privacy behouden voor bepaalde redenen. Waarom stille verkoop? Kijk online voor meer informatie hierover.