Zorg ervoor dat je medewerkers hun spullen goed kunnen opbergen

Ben jij de eigenaar van een onderneming en dragen jouw medewerkers altijd bedrijfskleding? Dan is de kans groot dat zij hun kleding en waardevolle spullen tijdelijk moeten opbergen in een kleedkamer of personeelsruimte. Wanneer een werkgever dit ‘eist’ van een werknemer is het wel zo dat zij een veilige opberging van hun spullen moeten faciliteren. Dit kan op verschillende manieren, maar de meest voorkomende is toch wel de lockers met pincode. Een locker met pincode maakt het mogelijk dat waardevolle spullen en kleding te allen tijde veilig opgeborgen is achter slot en grendel. Wel zo prettig wanneer je hier zelf de gehele dag, op eventuele pauzes na misschien, geen enkele toezicht op hebt.

Kies voor de lockers met pincode van WEWO Interior Concepts

Als je op zoek bent naar lockers met pincode van hoogwaardige kwaliteit dan ben je maar bij één leverancier aan het juiste adres; WEWO Interior Concepts. WEWO is al jarenlang actief in deze branche en weet als geen ander waar men naar op zoek is bij het vinden van oplossingen voor het veilig opbergen van spullen. De kluisjes van WEWO beschikken over sloten van hoogwaardige kwaliteit en zijn hierdoor extreem veilig in gebruik. Daarnaast is maatwerk in alle vormen mogelijk. Zo kan je dus bijvoorbeeld kiezen voor slechts enkele kleine kluisjes wanneer het voor 5-10 werknemers is, maar het is ook mogelijk om grote kluisjes te regelen voor veel meer spullen. Bijvoorbeeld bij een zwembad of sauna. De mogelijkheden, ook voor de look en feel van de kluisjes, zijn eindeloos!

Ontdek de ruime mogelijkheden

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jouw onderneming? Ga dan eens in gesprek met WEWO en ontdek de vele mogelijkheden die zij jou te bieden hebben. Van de ruime keuze aan afmetingen tot de kleur en de look & feel van de lockers.